diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques

MUSAC. Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León (museu)

Espais

Fitxa de MUSAC. Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León

Imatge de l'espai

Dades de contacte de MUSAC. Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León

Nom de l'espai
MUSAC. Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León
Direcció
Avenida de los Reyes Leoneses, 24 | 24008 León
Telèfon
+34 987 090 000
Correu-e
musac@musac.es
Web
www.musac.es
Horari habitual
11:00 - 14:00 i 17:00 - 20:00 (dimarts - divendres) || 11:00 - 15:00 i 17:00 - 21:00 (dissabtes, diumenges i festius) || Dilluns tancat
Dies gratuïts
diumenges per la tarda, inauguracions de les exposicions, Fiesta de la Comunidad, Dia internacional dels Museus, 12 d'octubre i 6 de desembre || Tots el dies per a: menors de 8 anys, majors de 65 anys, persones amb discapacitat, personal docent i aturats.
Tipus de fons
art modern i contemporani

Sobre aquest espai:

El MUSAC es defineix com un espai obert per al pensament, diàleg i posada en comú d'eines d'anàlisi i propostes d'actuació, entorn de l'art i la seva relació amb la societat. L'eix cronològic del museu té com a punt de partida conceptual l'any 1989, quan la caiguda del mur de Berlín, la reestructuració d'Europa i la fi d'una política internacional caracteritzada per la confrontació entre blocs, van marcar l'inici del paisatge global en el qual vivim en l'actualitat. La Col·lecció MUSAC, pedra angular del museu, conserva en l'actualitat més de 1.650 obres d'artistes nacionals i internacionals.

El MUSAC es va inaugurar l'1 d'abril de 2005. L'edifici va ser dissenyat pels arquitectes Emilio Tuñón i Luis Moreno Mansilla i va ser guanyador del Premi Mies van der Rohe d'Arquitectura de 2007. El seu tret més característic, el mosaic de cristalls de 37 colors que rep al visitant en la façana principal, es va concebre inspirant-se en la imatge d'una de les vidrieres més antigues de la catedral de León (s. XIII), coneguda com “El Halconero”.

Col·lecció

Artistes

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.