diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques

Premsa

Contacte

Persona contacte
Miquel-Àngel Codes Luna
Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info

Notes de premsa recents


Universitat de Barcelona i Filmoteca de Catalunya analitzaran el patrimoni fílmic des del "revers" de la història

El Grup de Recerca en Història de l’Art i del Disseny Contemporanis (GRACMON) -pertanyent a la Universitat de Barcelona- i la Filmoteca de Catalunya tornen a sumar esforços per aprofundir en el coneixement del nostre patrimoni fílmic. Ho faran a través del projecte "Entre ciudades: el arte y sus reversos en el período de entresiglos (XIX-XX)", dirigit per les doctores Teresa-M. Sala i Irene Gras i finançat pel Ministerio de Universidades.

[+]


La Xarxa de Museus d'Art de Catalunya (XMAC) inicia un projecte per aprofundir la recerca de col·leccions de la mà de les universitats dels Països Catalans

Una de les línies de desenvolupament de la XMAC consisteix en promoure la recerca vinculada a les seves col·leccions. Davant la coincidència d'interessos amb els grups de recerca universitaris i la necessitat d'aprofitar millor els pocs recursos disponibles per fer recerca, s'ha iniciat un projecte per establir la fórmula òptima que permeti engegar la col·laboració estable entre aquests dos tipus d'institucions.

[+]

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.