diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques

Filmoteca de Catalunya (arxius i biblioteques)

Espais

Fitxa de Filmoteca de Catalunya

Imatge de l'espai

Dades de contacte de Filmoteca de Catalunya

Nom de l'espai
Filmoteca de Catalunya
Direcció
Plaça de Salvador Seguí, 1 | 08001 Barcelona
Situació
Google Maps
Telèfon
+34 935 671 070
Correu-e
filmoteca.cultura@gencat.cat
Web
www.filmoteca.cat
Horari habitual
consultar la cartellera. Sala d'exposicions: 10.00 - 14.00 i 16.00 - 21.00 (dimarts - divendres); 16.00 - 21.00 (dissabte i diumenge). Biblioteca del Cinema: 10.00 - 19.00 (dimarts - dijous); 10.00 - 14.00 (divendres).
Dies gratuïts
cap / tots (només sala d'exposicions)
Tipus de fons
monogràfic

Sobre aquest espai:

La Filmoteca de Catalunya vetlla per la preservació i la difusió del patrimoni audiovisual i de la cultura cinematogràfica, amb un èmfasi especial en la catalana. Les seves activitats inclouen la programació de projeccions i exposicions, a més de la conservació i la restauració de films, fotografies, músiques, llibres, revistes, cartells i documents cinematogràfics, així com peces de museu pertanyents a la història del cinema.

Des de 2012, la Filmoteca de Catalunya disposa de dues seus: el Centre de Conservació i Restauració (al Parc Audiovisual de Terrassa, conté la col·lecció cinematogràfica, que actualment consta d’uns 40.000 títols, tant en suport analògic com digital) i l’edifici del Raval, al centre de Barcelona, el qual disposa de dues sales de cinema, que programen unes 1.400 sessions anuals, dos espais d’exposicions i la Biblioteca del Cinema, que té la col·lecció de llibres, revistes i arxius gràfics més important de Catalunya (inclou els antics fons de Miquel Porter Moix -COCICA- i la Biblioteca Delmiro de Caralt). També s’hi duen a terme les activitats promogudes pels Serveis Educatius, destinades a fomentar la formació de nous públics.

Notícies relacionades

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.