diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques

Centre Cultural Terrassa (centre cultural)

Espais

Fitxa de Centre Cultural Terrassa

Imatge de l'espai

Dades de contacte de Centre Cultural Terrassa

Nom de l'espai
Centre Cultural Terrassa
Direcció
Rambla d'Égara, 340 | 08221 Terrassa
Situació
Google Maps
Telèfon
+34 937 899 520
Web
www.fundacioct.cat
Horari habitual
09:00 - 14:00 i 16:00 - 21:00 (dilluns - divendres) || 12:00 - 14:00 i 18:00 - 21:00 (dissabte i, només quan hi ha funció, diumenge i festius)
Dies gratuïts
tots
Tipus de fons
art modern i contemporani

Sobre aquest espai:

L’any 2013 es va constituir la Fundació Antiga Caixa Terrassa, que agafava el relleu la desapareguda Obra Social de Caixa Terrassa (entitat financera que acabà absorbida pel BBVA). N'heretava la seva missió, com també el seu principal edifici: el Centre Cultural Terrassa. Tot i ser un espai especialitzat en dansa, també ofereix espectacles de música, circ i màgia, a més exposicions d’arts plàstiques, que són la base dels programes pedagògics en què participen escolars de Terrassa i de localitats properes. També mostra de manera permanent part de la seva col·lecció, que té el seu origen en la col·lecció de l'extinta Caixa Terrassa.

Col·lecció

Artistes

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.