diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques

Museo Thyssen-Bornemisza (fundació)

Espais

Fitxa de Museo Thyssen-Bornemisza

Imatge de l'espai

Dades de contacte de Museo Thyssen-Bornemisza

Nom de l'espai
Museo Thyssen-Bornemisza
Direcció
Paseo del Prado, 8 | 28014 Madrid
Situació
Google Maps
Telèfon
+34 914 203 944
Correu-e
mtb@museothyssen.org
Web
www.museothyssen.org
Horari habitual
10:00 - 19:00 (dimarts - diumenge)
Dies gratuïts
cap || Tots el dies per a: menors de 12 anys i aturats acreditats.
Tipus de fons
divers

Sobre aquest espai:

El Museo Thyssen-Bornemisza de Madrid conserva en l'actualitat dues col·leccions procedents de l'estirp Thyssen-Bornemisza. D'una banda, la Col·lecció Thyssen-Bornemisza, adquirida per l'Estat espanyol al Baró Hans Heinrich Thyssen-Bornemisza el 1993 (i exposada al museu de forma permanent des de la seva obertura, el 1992) i la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, propietat de la Baronessa vídua i en dipòsit al museu des de 2004. Aquests dos conjunts reuneixen prop de mil obres d'art (algunes d'elles, autèntiques obres mestres), principalment de pintura, a través de les quals el museu ofereix un recorregut per la història de la pintura europea des dels seus inicis, al segle XIII, fins a les acaballes del segle XX.

El Palacio de Villahermosa, seu del museu, és un dels edificis més importants de l'arquitectura palatina madrilenya. Construït a principis del segle XIX, els seus orígens es remunten a principis del segle XVII, quan es fan les primeres construccions en la confluència del Prado Viejo i la Carrera de San Jerónimo, una zona que al llarg del segle XVIII es constituí en la nova àrea cortesana de Madrid, enfront del Palacio del Buen Retiro. Situat gairebé davant del Museo del Prado, la remodelació de l’edifici va ser encarregada a l'arquitecte Rafael Moneo.

Col·lecció

Obres

Quai de la Gare

Quai de la Gare
Josep AMAT. Quai de la Gare, 1934

Artistes

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.