diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques

Museu de Mataró (museu)

Espais

Fitxa de Museu de Mataró

Imatge de l'espai

Dades de contacte de Museu de Mataró

Nom de l'espai
Museu de Mataró
Direcció
El Carreró, 17 (Can Serra) | 08301 Mataró
Situació
Google Maps
Telèfon
+34 937 412 930
Correu-e
museum@ajmataro.cat
Web
apropteu.culturamataro.cat/museu-de-mataro/
Horari habitual
17.00 - 20.00 (dimarts - divendres); 11.00 - 14.00 i 17.00 - 20.00 (dissabtes); 11.00 - 14.00 (diumenges)
Dies gratuïts
tots
Tipus de fons
divers

Sobre aquest espai:

La seu del Museu de Mataró està ubicada a l’edifici de Can Serra, casa pairal de Jeroni Serra Arnau, primer síndic de la vila a Corts, bastida el 1565. Al primer pis hi trobem l’exposició permanent, que presenta de forma sintètica dos dels eixos temàtics del programa expositiu relacionats amb la història de Mataró: l’exposició Iluro, ciutat romana, que ofereix una aproximació al Mataró d’època romana que les excavacions dels darrers anys han permès conèixer, i l’exposició Mataró, ciutat mediterrània, un recorregut per la història de la ciutat des dels temps medievals i moderns fins a l’actualitat.

Can Serra també ofereix una programació estable d’exposicions temporals sobre temes locals vinculats amb l’arqueologia, l’art, la història, l’etnologia, la ciència i la tècnica i les ciències naturals.

Col·lecció

Artistes

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.