diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques
Activitats

Diàlegs Sabatina al museu: "Tot el que sempre has volgut saber de l'art català entre els anys 40 i 60"

imatge de la activitat

Comentari sobre Sabatina al museu: "Tot el que sempre has volgut saber de l'art català entre els anys 40 i 60"Els estudiants de les facultats antigues solien reunir-se els dissabtes per parlar de diversos temes, alimentar controvèrsies i aprofitar l’ocasió per exercitar-se en la defensa de les seves conclusions. Aquí ho transformarem en un esdeveniment menys bel·ligerant i més edificant: els estudiants seran substituïts per especialistes, el tema serà un (l’art català entre els anys 40 i 60) i més que buscar la controvèrsia es buscarà compartir el coneixement per tal que tothom que assisteixi a la sabatina s’emporti una visió clara i enriquidora de l’art català d’aquells anys.

Una bateria de petites classes magistrals de 40 minuts, curtes però farcides d’idees clau, per ser comentades per tots els presents en un ambient relaxat fora de les aules. L'horari serà el següent:

10.00 - 12.00 h. Fora de Barcelona: les traces de modernitat a Girona, Tarragona i Lleida. Amb Eva Vázquez, Assumpta Rosés i Esther Solé.

12.00 – 14.00 h. Fora del franquisme: París, la capital de l’art i les idees, els llocs comuns. Amb Albert Mercadé i Àlex Mitrani.

17.00 – 19.00 h. Fora de l’obra: Cirici, Teixidor i Santos Torroella, els crítics que escruten. Amb Narcís Selles, Albert Batlle i Ricard Mas.

* L'entrada és gratuita i hi ha un aforament màxim de 60 persones. Podeu reservar plaça a: museu.garrotxa@olot.cat

* Els estudiants de la UDG, amb la seva assistència, podran demanar la convalidació de 0,5 crèdits.

Dades de l'activitat

Tipus d'activitat
diàlegs
Lloc
MUSEU DE LA GARROTXA (Olot)
Dia (celebració / inauguració)
El temps a Olot
El tiempo - Tutiempo.net
Direcció
Miquel-Àngel CODES LUNA.
Participació
Albert BATLLE, Ricard MAS, Albert MERCADÉ, Àlex MITRANI, Assumpta ROSÉS, Narcís SELLES, Esther SOLÉ, Eva VÁZQUEZ.
Altres protagonistes
Alexandre CIRICI, Rafael SANTOS TORROELLA, Joan TEIXIDOR.

Activitats relacionades

Llibreria

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.