Diderot! art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

Miquel-Àngel CODES LUNA (Olot, 1977), vida, història, fets.

Perfils

Fitxa de Miquel-Àngel CODES LUNA (Olot, 1977)

fotografia de

dades bàsiques de Miquel-Àngel CODES LUNA

Activitats en curs i futures:

Informació extesa de

Biografia:Doctor en Història de l'Art per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), postgraduat en Direcció Estratègica de Museus i Centres Patrimonials per la Universitat de Girona (UdG), acreditat en Taxació i Valoració d'Obres d'Art per la Universitat Politècnica de València (UPV), membre de l'Associació Internacional de Crítics d'Art (AICA), comissari independent i director-fundador de diderot! Art i accions artístiques.

Ha enfocat els seus estudis cap a l’art català de la segona meitat del XIX i primera meitat del XX, combinant aquesta tasca amb la crítica d’art. Autor i coordinador de les monografies de referència de diversos artistes, ha estat comissari d'exposicions de la mateixa temàtica i època. Com a gestor cultural, destaca la fundació i direcció de LIBERISLIBER, el festival de l'edició independent de referència a tot l’estat.

Llibreria:

Exposicions i activitats (selecció):

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.