diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques

Museu Fundación Juan March (fundació)

Espais

Fitxa de Museu Fundación Juan March

Imatge de l'espai

Dades de contacte de Museu Fundación Juan March

Nom de l'espai
Museu Fundación Juan March
Direcció
Sant Miquel, 11 | 07002 Palma de Mallorca
Situació
Google Maps
Telèfon
+34 971 713 515
Correu-e
museupalma@expo.march.es
Web
www.march.es/arte/palma/index.asp
Horari habitual
10:00 - 18:30 (dilluns - divendres) || 10:30 - 14:00 (dissabtes) || Diumenges i festius tancat
Dies gratuïts
tots
Tipus de fons
art modern i contemporani

Sobre aquest espai:

El Museu Fundación Juan March de Palma ofereix una col·lecció d'obres d'art espanyol del segle XX, dels autors més significatius de les primeres avantguardes (Pablo Picasso, Joan Miró, Juan Gris o Salvador Dalí) i dels diversos moviments de mitjan segle i de les generacions més recents.També disposa de sales per a exposicions que acullen -a més de mostres sobre artistes representats en la col·lecció- projectes expositius dedicats a artistes contemporanis i a les principals tendències i línies de força de la Modernitat. A més, el museu disposa d'un gabinet dedicat bàsicament a l'exposició de l'obra gràfica de la seva col·lecció, especialment la de Pablo Picasso.

Situat en un edifici del segle XVII que va ser concebut originalment com a habitatge, el museu va ser reformat per l'arquitecte Guillem Reynés i Font i escollit per acollir part de la col·lecció de la Fundación Juan March des de 1990. Ampliat i reformat en diverses ocasions, des d'octubre de 2009 es denomina "Museu Fundació Juan March".

Col·lecció

Artistes

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.