diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques

Museo Nacional de Bellas Artes de Cuba - Arte Universal (museu)

Espais

Fitxa de Museo Nacional de Bellas Artes de Cuba - Arte Universal

Imatge de l'espai

Dades de contacte de Museo Nacional de Bellas Artes de Cuba - Arte Universal

Nom de l'espai
Museo Nacional de Bellas Artes de Cuba - Arte Universal
Direcció
San Rafael (entre Zulueta y Montserrate) | 10200 L'Havana | Cuba
Situació
Google Maps
Telèfon
+53 786 394 84
Correu-e
rrpp@mnba.cult.cu
Web
www.bellasartes.co.cu/
Horari habitual
09.00 - 17.00 (dimarts - dissabte); 10.00 - 14.00 (diumenges). Dilluns tancat.
Dies gratuïts
cap
Tipus de fons
divers

Sobre aquest espai:

La col·lecció d'Art Universal del Museo Nacional de Bellas Artes de Cuba acull col·leccions integrades per pintures, escultures, gravats i dibuixos agrupats en cinc grans àrees geogràfiques i culturals. La pintura europea és el conjunt més nombrós en el qual sobresurten mostres del renaixement italià i flamenc, el barroc espanyol, les pintures franceses del segle XIX i, de manera particular, la pintura britànica del XVIII. Trobem també una selecció de pintura colonial llatinoamericana i nord-americana del mateix segle.

L'edifici principal de la seu de la col·lecció va ser dissenyat per l'arquitecte espanyol Manuel del Busto i construït originalment com a Centro Asturiano de La Habana (es va inaugurar el 1927). Els treballs de remodelació els va encapçalar l'arquitecte José Linares Ferrera (1996 - 2001), a partir de tres edificacions ja existents considerades veritables monuments de la ciutat: el ja citat Centro Asturiano, l'antic palau de belles arts i l'antiga caserna de milícies.

Col·lecció

Artistes

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.