diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques

Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres (museu)

Espais

Fitxa de Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres

Imatge de l'espai

Dades de contacte de Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres

Nom de l'espai
Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres
Direcció
Carretera de Sant Vicenç, 14 (Can Caralt) | 08392 Sant Andreu de Llavaneres
Situació
Google Maps
Telèfon
+34 937 929 282
Web
ajllavaneres.cat/museu
Horari habitual
17.00 - 20.00 (dimecres, dijous i divendres); 11.00 - 14.00 i 17.00 - 20.00 (dissabtes); 11.00 - 14.00 (diumenges i festius)
Dies gratuïts
tots
Tipus de fons
art modern i contemporani

Sobre aquest espai:

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres té la seu a l'edifici de Can Caralt, una masia del segle XVIII que es deia Can Cassany i que a la segona meitat del segle XIX Josep de Caralt i Argila transformà en casa senyorial. Can Caralt acull també l'arxiu municipal que conté documentació des del segle XVI.

El museu compta amb col·leccions etnogràfiques del camp i de la llar, una de ràdios i una de càmeres fotogràfiques i projectors des de finals del segle XIX. La pinacoteca ocupa tota la primera planta de l'edifici i conté obres de pintors relacionats amb Llavaneres i representatius de la pintura catalana contemporània. Des del maig de 2010, el museu disposa, a més, d'una nova sala dedicada a l'escultura. També compta amb una sala on es realitzen exposicions temporals.

Col·lecció

Artistes

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.