diderot! Art i accions artístiques

Telèfon
+34 615 567 243
Correu-e
box@diderot.info
ca
es

BETA

diderot! Art i accions artístiques

Museu Empordà (museu)

Espais

Fitxa de Museu Empordà

Imatge de l'espai

Dades de contacte de Museu Empordà

Nom de l'espai
Museu Empordà
Direcció
Rambla, 2 | 17600 Figueres
Situació
Google Maps
Telèfon
+34 972 502 305
Correu-e
infome@museuemporda.org
Web
www.museuemporda.org
Horari habitual
11.00 - 20.00 (dimarts - dissabte); 11.00 - 14.00 (diumenges i festius); dilluns tancat. De novembre a abril: 11.00 - 19.00 (dimarts - dissabte); 11.00 - 14.00 (diumenges i festius); dilluns tancat.
Dies gratuïts
cap; amb l'entrada del Museu Dalí es poden veure gratuïtament les exposicions temporals.
Tipus de fons
divers

Sobre aquest espai:

El Museu Empordà és una institució dirigida a la recerca, conservació i difusió del patrimoni cultural local i comarcal, amb un ampli programa d’exposicions i activitats. Ofereix al públic una lectura històrica de les seves col·leccions i una especial dedicació a la creació artística contemporània. Disposa de servei educatiu i de publicacions, biblioteca i sala de projeccions.

Amb una història que es remunta a 1885, amb l’arribada dels primers dipòsits del Museu del Prado, reuneix una interessant col·lecció d'art amb obres de relleu dins el panorama artístic català i empordanès. El fons es completa amb les col·leccions d’arqueologia, art medieval i pintura barroca. Creat l'any 1946, l’edifici es va inaugurar el 1971.

Col·lecció

Artistes

Comparteix

Comparteix a Facebook
Tuiteja

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.